Speelplaatsen opknappen

Samen nadenken over de nieuwe speelplaats!

Op deze afbeelding staat de tekst "Samen nadenken over de nieuwe speelplek"

In heel Zaanstad staan ruim 350 speelplaatsen. Op verschillende plekken leggen wij samen met de bewoners speelplaatsen aan of knappen wij oude speelplaatsen op. De speelplaatsen gaan ongeveer vijftien jaar mee. Voordat wij een speelplaats aanleggen of opknappen, horen wij graag van de buurtbewoners welke wensen zij hebben.

Als wij een nieuwe speelplaats in uw buurt aanleggen of een bestaande speelplaats willen gaan opknappen, willen wij graag dat de buurt meepraat. Dit kan door middel van het insturen van ideeën, tekeningen, foto’s of plaatjes  van mooie speelplekken en/of speeltoestellen! Voor speelplaatsen voor jongeren van twaalf tot 22 jaar wordt ook, naast de jongeren zelf, onder andere met de jongerenwerker en een jeugdboa overlegd.

Ontwerpen

Na het inzamelen van de ideeën gaan wij een ontwerp maken. Het uitgangspunt is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen binnen het beschikbare budget. Op de pagina van de speelplaats kan je zien hoe de speelplaats er uiteindelijk komt uit te zie. De keuzes worden toegelicht.                                                                                  

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl