Projectplanning

De gemeente voert in heel Zaanstad werkzaamheden uit om de buitenruimte schoon, heel, werkend en veilig te houden. Hier kan je de planning van de grootschalige projecten van de gemeente volgen.

Vervangingsprojecten Zaanstad

Gemeente Zaanstad zorgt ervoor dat de openbare ruimte schoon, werkend en veilig is. Daarom wordt regelmatig onderhoud uitgevoerd aan riolering, bestrating, verkeerslichten, lantaarnpalen, speeltoestellen, bankjes, bruggen, kades, bomen en ander groen. Als het reguliere onderhoud niet meer voldoende is om alles netjes te houden, dan worden onderdelen vervangen. In opdracht van gemeente Zaanstad worden in de ingetekende gebieden onderdelen van de openbare ruimte vervangen, of is dat in de afgelopen jaren reeds gebeurd.

Bij de uitvoering van projecten houden we zoveel mogelijk rekening met de gebruikers van de openbare ruimte en we letten op de bereikbaarheid van de stad als geheel.Projectplanning volgen

Alle grote vervangingsprojecten in de openbare ruimte van Zaanstad houden we bij op een kaart.
Als je klikt in een projectgebied vind je informatie over de planning, wat er precies gaat gebeuren en bij wie je terecht kan met vragen.

Klik op deze link of op de afbeelding hieronder om de projectenkaart te bekijken.


Elke week wordt deze kaart bijgewerkt met de meest actuele gegevens. Vragen over de projecten op deze kaart kan je stellen via: ingenieursbureau@zaanstad.nl.

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl