Speelplaats Atalanta

Samen nadenken over een nieuwe speelplaats!

Wij vernieuwen in 2023 de speelplekken aan de Atalanta in Krommenie. Hier maken wij 1 grote speelplaats van. De kleine speelplaatsen met de glijbaan en de pingpongtafel verdwijnen. Daar maken wij plantvakken van.  De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar.  Graag gaan we in gesprek met de kinderen én ouders uit de buurt.

  • Welke speeltoestellen ziet u graag?
  • Is er behoefte aan meer bankjes?
  • Moet er meer beplanting komen ?
  • Wat voor ondergrond willen jullie, tegels of kunstgras ?

Bewonerskaart speelplaats Atalanta.pdf

Bekijk het onderstaande filmpje met onze oproep.

Denk mee over je nieuwe speelplek?

Heb je zin om mee te denken over jouw nieuwe speelplek? Stuur dan vóór 18 juni 2023 jullie ideeën, tekeningen, foto’s of plaatjes van sporttoestellen naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl Vermeld hierbij om welke speelplaats het gaat. 

Je kan ook naar de informatiemiddag komen met leuke ideeën. Op maandag 5 juni 2023 tussen 16.00 en 17.00 uur zijn wij aanwezig bij de speelplaats tussen nummer 48 en 49 om wensen en ideeën te verzamelen.

Stem op het definitief ontwerp

Nadat wij alle ideeën en wensen hebben bekeken zullen wij ze zoveel mogelijk verwerken in twee ontwerpen. Deze kan je vanaf begin augustus 2023 hier op de website bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid om te laten weten welk ontwerp jij kiest!

Huidige speelplaatsen

Foto van huidige kleine speelplaats met pingpongtafel

Foto van huidige kleine speelplaats met glijbaan

Foto van huidige grote speelplaats

Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 

Foto van projectleider Iwan van Straalen


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl