Speelplaats Schildmeer

Denk mee met de nieuwe speelplaats!

Wij vernieuwen in 2024 de speelplaats aan de Schildmeer. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Graag gaan we in gesprek met de kinderen én ouders uit de buurt. 

  • Welke speeltoestellen ziet u graag?
  • Is er behoefte aan meer bankjes?
  • Moet er meer beplanting komen ?
  • Wat voor ondergrond willen jullie, tegels of kunstgras ?

Bewonerskaart Schildmeer.pdf

Denk je met ons mee?

Heb je zin om mee te denken en doen? Stuur dan vóór 31 december 2023 jouw ideeën voor de nieuwe speeltuin naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl en vermeld hierbij om welke speelplaats het gaat. Je kunt dit doen in de vorm van een tekening, foto’s of ander mooi kunstwerk.

Je kan ook naar de informatiemiddag komen met leuke ideeën. Op donderdag 7 december zijn wij tussen 16:00 uur en 17:00 uur op de speelplek aanwezig.

Vertraging ontwerp

We verwerken alle ideeën zo veel mogelijk in twee verschillende ontwerpen. Door het faillissement van een bedrijf hebben de ontwerpen vertraging en zijn ze nog niet in maart beschikbaar. Deze kan je hier op de website inzien vanaf begin april 2024. Hier heb je de mogelijkheid om te laten weten welk ontwerp jij kiest! Daarna maken wij het definitief ontwerp kenbaar.

Huidige situatie

Speelplaats Schildmeer

Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 

Iwan van Straalen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl