Speelplaats Graskarper

Samen nadenken over een nieuwe speelplaats!


Wij vernieuwen in 2024 de speelplaats aan de Graskarper in Krommenie. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar.  

Definitief ontwerp

Wij hebben alle idee├źn en wensen bekeken en zoveel mogelijk verwerkt in twee ontwerpen. Je kon tot en met 30 oktober 2023 laten weten welk ontwerp jij kiest. Het definitief ontwerp vind je hieronder

voorstel 2

Helaas is het bedrijf Flexibilo, dat de ondergronden van de te renoveren speelplekken aanlegt, begin januari 2024 failliet gegaan. De afhandeling van het faillissement heeft enige tijd geduurd. We moesten op zoek naar een ander bedrijf. Het nieuwe bedrijf is Donker Groen. Om deze reden zit er enige vertraging in de renovatie van de speelplek. Wij hopen de vertraging zoveel mogelijk te beperken.   

Huidige speelplaats

Foto van huidige speelplaats (speelveld)Foto van huidige speelplaats (bank en fitnesstoestellen)Foto van huidige speelplaats (klimpiramide)

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl