Contact

Wil je een melding doen, mis je iets of heb je zelf een onderwerp voor deze website? Zoek ons op!

Slim melden

Klik hier om een melding te doen

Om het doen van meldingen over de openbare ruimte gemakkelijker te maken is er sinds kort de Slimmelden app. Met deze app kun je via een kaart van Zaanstad meldingen doorgeven over bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, vervuiling op straat of het snoeien van een boom.   

Een melding doen

Kies voor meldingen over bijvoorbeeld een lantaarnpaal of afvalbak een symbool op de kaart. Via het menu linksboven kunt u symbolen aan- of uitvinken. Niet alle meldingen kunt u op deze manier doorgeven. Staat het symbool voor de situatie die u wilt melden er niet tussen, bijvoorbeeld voor zwerfafval of problemen met de riolering, klik dan op de betreffende locatie op de kaart waarbij u een ‘Vrije melding’ kan doen.

Spoedsituatie?

Bel bij zeer dringende situaties (bijvoorbeeld gevaar voor letsel) direct de gemeente. Dat kan op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer 14075. Na 17.00 uur of in het weekend kan dat via telefoonnummer (075) 670 17 01.

Ook iets op de website kwijt?

Wij zijn BuitenGewoon! Samen weten we meer en zorgen we voor de buitenruimte.  Zoek ons op als je iets wilt vertellen of laten zien op de website BuitenGewoon.Zaanstad.nl!

Sinds begin 2018 werken we aan deze website over de buitenruimte van Zaanstad. En de site is constant in in ontwikkeling. 

Laat ons weten over welk onderwerp je meer van de gemeente wilt weten of zelf iets wilt vertellen via BuitenGewoon@zaanstad.nl

Hoog contrast
Ga naar Zaanstad.nl