Speelplaats Maurice Ravelstraat Links

Samen nadenken over de nieuwe speelplaats!

Wij vernieuwen in 2024 de speelplaats aan de Maurice Ravelstraat Links. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Graag gaan we in gesprek met de kinderen én ouders uit de buurt.

  • Welke speeltoestellen ziet u graag?
  • Is er behoefte aan meer bankjes?
  • Moet er meer beplanting komen ?
  • Wat voor ondergrond willen jullie, tegels of kunstgras ?

Bewonerskaart Maurice Ravelstraat Links.pdf

Denk je met ons mee?

Heb je zin om mee te denken en doen? Stuur dan vóór 11 maart  2024 jouw ideeën voor de nieuwe speeltuin naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl en vermeld hierbij om welke speelplaats het gaat. Je kunt dit doen in de vorm van een tekening, foto’s of ander mooi kunstwerk.

Je kan ook naar de informatiemiddag komen met leuke ideeën. Op donderdag 22 februari 2024 zijn wij tussen 16:00 uur en 17:00 uur op de speelplek aanwezig.

Stem op het ontwerp

We verwerken alle ideeën zo veel mogelijk in twee verschillende ontwerpen. Deze kan je hier op de website inzien vanaf half april 2024. Hier heb je de mogelijkheid om te laten weten welk ontwerp jij kiest! Daarna maken wij het definitief ontwerp kenbaar.

Huidige situatie

Foto huidige speelplaats Maurice Ravelstraat Links

Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 

Iwan van Straalen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl