Sportpark Hoornseveld

Wij gaan het huidige Sportpark Hoornseveld veranderen in een nieuw, uitnodigend en multifunctioneel sportpark met verschillende verenigingen. Op deze pagina lees je er meer over.

Voor sportpark Hoornseveld ligt er een ontwerp bestemmingsplan klaar. Het huidige Sportpark Hoornseveld zal veranderen in een nieuw, uitnodigend en multifunctioneel sportpark met verschillende verenigingen. Ook zwembad De Slag zal een plek krijgen op het sportpark. Het huidige zwembad in Zaandam Zuid is aan vervanging toe.

Klik op de onderstaande afbeelding om de locatie van het park te zien.

Nieuwbouw

Informatie volgt.Zwembad De Slag

Ook Zwembad De Slag in Zaandam Zuid is aan vervanging toe is. In 2016 is besloten tot vervangende nieuwbouw. Zwembad De Slag komt op Sportpark Hoornseveld. Het zwembad op deze locatie biedt kansen om een verouderd sportpark nieuw leven in te blazen. Het duurzame zwembad wordt centraal in het plangebied gebouwd. Het krijgt de afmetingen van een wedstrijdbad waarbij wedstrijden met publiek kunnen worden georganiseerd. De hoofdvestiging van het Sportbedrijf zal ook verhuizen naar de nieuwe locatie.

In het onderstaande document ziet u de plannen en tekeningen terug. 

Het ontwerp De Slag 19-02-21.pdf


Heeft u vragen over zwembad De Slag?

Neem dan contact op met projectleider Ronald de Vries via de gemeentelijke informatielijn 14075 of via Ronald.Vries@zaanstad.nl 
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl