Werkzaamheden in Assendelft: Reint Laan Jr. Brug en fietspad Noorderveenweg

Werkzaamheden in Assendelft: Reint Laan Jr. Brug en fietspad Noorderveenweg

25 november 2021
De Reint Laan Jr. Brug in Assendelft krijgt een opknapbeurt. De brug krijgt onder andere een nieuwe besturingsinstallatie. In combinatie met de werkzaamheden aan de Reint Laan Jr. Brug vervangt de gemeente ook het asfalt van het fietspad parallel aan de Noorderveenweg in Assendelft (S154). De Reint Laan Jr. Brug en de Noorderveenweg zijn daardoor niet toegankelijk voor auto- en fietsverkeer van 29 november 7:00 uur t/m 11 december 6:00 uur. Fietsers kunnen in de periode niet over de brug heen, maar wel onder de brug door.

We vervangen het asfalt van het fietspad parallel aan de Noorderveenweg in Assendelft, tussen de Middel in Westzaan tot de Dorpsstraat in Assendelft. Ook de aansluiting met de Vaartdijk en vanaf de Dorpsstraat tot aan de Parkrijklaan krijgt nieuw asfalt. De gemeente voert deze werkzaamheden tegelijk uit met de afsluiting van de Reint Laan Jr. Brug. Dat doen we om de overlast voor de weggebruiker zo kort mogelijk te houden.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes. Ambulances, brandweer en politie kunnen het afgesloten werkterrein altijd passeren. Schepen hoger dan 5 meter kunnen de brug tot en met 13 december 6:00 uur niet passeren. Klik op de knop voor de omleidingsroutes en meer informatie.

Project Reint Laan Jr. Brug

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl