Speelplaats Popelstraat

Samen nadenken over een nieuwe speelplaats!

De speelplek in de Popelstraat vernieuwen wij vanaf 20 juni 2022. De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken. De speelplek Popelstraat is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De speelplek in de Harpraam is nu een trapveld. Het trapveld in de Harpraam wordt een natuurspeelplek. Bij de speelplek in de Popelstraat blijven een aantal speeltoestellen staan en leggen wij een kunstgrasveld aan.

Bewonerskaart Popelstraat en Harpraam.pdf

Definitief ontwerp

U kon tot 31 januari ideeën en wensen insturen. Wij hebben alle ideeën en wensen bekeken, ontwerp A met dubbele schommel is het definitieve ontwerp.  

Ontwerp A.pdf 

De klimcombinatie en het duikelrek van de speelplek laten wij staan
Deze zijn pas vernieuwd en nemen wij mee in het nieuwe ontwerp. Dat geldt ook voor het kunstgras waar deze toestellen op staan. Wij vervangen wel de schommel en de overige toestellen, omdat ze aan vervanging toe zijn. Deze toestellen zijn toen geschonken aan de buurt.

Het trapveld aan de Harpraam verplaatsen wij naar de Popelstraat
We houden rekening met de wensen uit de buurt over bepaalde vormen van overlast en verkeersveiligheid. In de ontwerpen nemen we deze verzoeken mee.

Via deze link kunt u naar de pagina van trapveld HarpraamHuidige speelplaats Popelstraat

Foto van speelplaats Popelstraat


Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via het telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen, projectleider van het werk.  Of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl.

Op de foto is projectleider Iwan Straalen te zien.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl