Speelplaats Saenredamstraat

Wij gaan het voetbalveldje aan de Saenredamstraat opknappen. Op deze pagina leest u meer over dit project. 

[UPDATE 19-5-2022]

Naar aanleiding van vele reacties gaan we geen hondenuitrenplek maken door het korfbalveld te verplaatsen. We zijn nu aan het onderzoeken of we een (omheinde) hondenuitrenplek kunnen maken langs het fietspad door het verplaatsen van de kabelbaan.

__________________________________________________________________________________________________________________________

We gaan het voetbalveldje aan de Saenredamstraat opknappen. Het kunstgras is versleten en gaan we vervangen. De werkzaamheden hiervan starten 28 juni 2022 en duren ongeveer een week.

Wij horen graag uw mening

Daarnaast hebben gezien dat er behoefte is aan een honden-uitrenplek. Dit kunnen we realiseren door het korfbalveld te verplaatsen voor het voetbalveld. En achter het voetbalveld het terrein in te richten als honden-uitrenplek. 

Natuurlijk is dit een verandering en horen we graag uw mening. U kunt reageren tot 16 mei 2022. Idee├źn en/of wensen kunt u mailen naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl. Vermeld hierbij dat het om het trapveld Saenredamstraat gaat.

Ontwerp trapveld/honden-uitrenplek 03-05-22.pdf

Op basis van de ontvangen reacties nemen wij een besluit
Eventueel passen wij onze plannen aan op basis van uw reacties. De uiteindelijke plannen zullen we 23 mei hier kenbaar maken.

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen via het gemeentelijke telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl