Opknapbeurt voor Padlaan en rotonde Guisweg bij Westerkoog

Opknapbeurt voor Padlaan en rotonde Guisweg bij Westerkoog

3 mei 2023

Om de wegen in Zaanstad veilig te houden, is regelmatig onderhoud door de gemeente nodig. Soms moeten we nieuw asfalt neerleggen, of de oneffenheden in de weg opvullen. Zo gaan we binnenkort onder meer op de Padlaan in Krommenie en bij de rotonde Guisweg bij Westerkoog in Koog aan de Zaan aan de slag. 

Werkzaamheden Guisweg

We sluiten de rotonde Guisweg tijdens de asfalteringswerkzaamheden helemaal af. Die zijn van vrijdag 5 mei 19:00 uur tot en met maandag 8 mei 05:00 uur. Voor motorvoertuigen gelden omleidingsroutes. Die staan met borden aangegeven. De bussen van Connexxion kunnen langs de werkzaamheden. Dat geldt ook voor (brom-)fietsers en voetgangers. Tijdens de werkzaamheden zijn hier verkeersregelaars aan het werk. De werkzaamheden vinden ook ’s nachts plaats.

Werkzaamheden Padlaan

De Padlaan in Krommenie ligt er nu slecht bij. Daar vullen we de oneffenheden in de weg op met een speciale emulsie. Daardoor vermindert de geluidsoverlast. We sluiten de hele Padlaan van maandag 8 mei 06:00 uur tot woensdag 10 mei 16:00 uur af. Motorvoertuigen moeten omrijden via de Weverstraat en de Provincialeweg. Ook de bussen van Connexxion volgen deze omleidingsroute.(Brom-)fietsers kunnen gebruik maken van de naastgelegen straten. Dit staat ter plekke met borden aangegeven. Bewoners en bezoekers van de Padlaan kunnen niet voor de deur parkeren. Wij raden hen aan om de auto vanaf zondagavond 7 mei op een andere plek in de buurt te parkeren. Tijdens de werkzaamheden geldt in de Evenwichtstraat tweerichtingsverkeer.

Meer weten over projecten in Zaanstad?

Meer weten over welke projecten nog meer in Zaanstad spelen? Ga dan naar www.buitengewoon.zaanstad.nl/projecten.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl