Speelplaats Pinkstraat

Samen nadenken over de nieuwe speelplaats!

Wij vernieuwen in 2024 de speelplaats aan de Pinkstraat. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. In de zomer 2024 starten de werkzaamheden.

Definitieve ontwerp

Eerder hebben wij een uitvraag gedaan om mee te denken over de nieuwe inrichting van de speelplek aan de Pinkstraat.  Er zijn vele ideeën aangeleverd en dat hebben we zoveel mogelijk verwerkt in twee ontwerpen. Hieruit konden ouders én de kinderen uit de buurt tot en met 19 december 2023 kiezen. Het winnende ontwerp was voorstel 2. Helaas is de leverancier Flexibilo begin januari 2024 failliet gegaan. De afhandeling van het faillissement heeft enige tijd geduurd. We moesten op zoek naar een andere leverancier. De nieuwe leverancier is Boerplay. Zij hebben met de door u gekozen tekening van Flexibilo een vergelijkbaar ontwerp gemaakt.

Wij laten u zowel het oude als het nieuwe ontwerp zien, zodat u eventuele verschillen goed kan zien. Bezwaren tegen het nieuwe ontwerp konden ingediend worden tot 17 april 2024, maar die hebben we niet ontvangen. Wij verwachten de speelplek nog voor de zomervakantie te renoveren, maar vanwege levertijden kan dat ook iets later zijn.   

Het ontwerp van Flexibilo vind je hieronder.

Ontwerp 2 Pinkstraat.pdf

Het nieuwe definitief ontwerp van Boerplay vind je hieronder. 

Pinkstraat definitief ontwerp.pdf
Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Cees Fleur of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 

Foto Cees Fleur


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl