Speelplaats Pinkstraat

Samen nadenken over de nieuwe speelplaats!

Wij vernieuwen in 2023 de speelplaats aan de Pinkstraat. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Graag gaan we in gesprek met de kinderen én ouders uit de buurt. 

  • Welke speeltoestellen ziet u graag?
  • Is er behoefte aan meer bankjes?
  • Moet er meer beplanting komen ?
  • Wat voor ondergrond willen jullie, tegels of kunstgras ?

Bewonerskaart Pinkstraat.pdf


Denk je met ons mee?

Heb je zin om mee te denken en doen? Stuur dan vóór 16  oktober 2023 jouw ideeën voor de nieuwe speeltuin naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl en vermeld hierbij om welke speelplaats het gaat. Je kunt dit doen in de vorm van een tekening, foto’s of ander mooi kunstwerk.

Je kan ook naar de informatiemiddag komen met leuke ideeën. Op maandag 2 oktober zijn wij tussen 16:00 uur en 17:00 uur op de speelplek aanwezig.

Stem op het ontwerp

We verwerken alle ideeën zo veel mogelijk in twee verschillende ontwerpen. Deze kan je hier op de website inzien vanaf begin december. Hier heb je de mogelijkheid om te laten weten welk ontwerp jij kiest! Daarna maken wij het definitief ontwerp kenbaar.

Vragen? 

Voor vragen kan je contact opnemen via ons telefoonnummer 14 075 en vraag naar Iwan van Straalen of stuur een mail naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl 

Foto van projectleider Iwan van Straalen

Hoog contrastToegankelijkheidsverklaringGa naar Zaanstad.nl