Speelplaats Apolloplantsoen

Samen nadenken over de nieuwe speelplaats!

De speelplek aan het Apolloplantsoen in Zaandam  wordt eind van de zomer van 2021 vernieuwd. De speelplek is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. 

Bewonerskaart Apolloplantsoen.pdf

De plek krijgt een meer natuurlijke uitstraling met bomen  (schaduw) en groen. Het duikelrek en het klautertoestel worden hergebruikt en schoon gemaakt. De valveilige ondergrond van rubber tegels wordt vervangen door materiaal, zoals kunstgras, houtsnippers of zand. Geef aan waar de voorkeur naar uit gaat.

Jullie kunnen tot 5 april leuke ideeën, tekeningen, foto's of plaatjes van mooie speelplekken en/of speeltoestellen sturen naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl. Vermeld hierbij goed om welke speelplaats het gaat.


Kies uit twee ontwerpen!


Aan de hand van de ingestuurde ideeën, tekeningen, foto’s en plaatjes van mooie speelplekken komen er op 3 mei twee voorlopige ontwerpen op deze pagina. U kunt tot 12 mei stemmen op een van de ontwerpen. U kunt uw stem doorgeven door te mailen naar speelplaatsrenovatie@zaanstad.nl.  Het definitief ontwerp wordt ook op deze pagina kenbaar gemaakt.
Locatie speelplaats

Locatie van de speelplaats
Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl