Kepplerstraat-Spitsbergen

Wij gaan de riolering vernieuwen en de bestrating vervangen. Op deze pagina leest u meer over dit project.

Dit gaan we doen

Wij gaan de riolering vernieuwen en de bestrating vervangen. Dit doen we op de parallelweg van de Kepplerstraat aan de westkant tussen de A.G. Verbeekstraat en Spitsbergen. Ook vervangen wij het riool, de bestrating en het groen in het stuk tussen de G.L. Jambroesstraat en de Walraven van Hallstraat.Wanneer?

De werkzaamheden starten naar verwachting in het 3e kwartaal van 2022.


Wij willen graag uw mening


U kunt reageren tot 26 mei 2021

Wij horen graag van alle bewoners wat er leeft binnen de wijk. Welke positieve zaken mogen blijven en wat kan er worden verbeterd? De ideeën kunt u invullen via het onderstaande reactieformulier. 


Presentatie voorlopig ontwerp

Met de ontvangen reacties maken wij een voorlopig ontwerp.  Wij zullen  op een vraag- en antwoordformulier overzichtelijk beschrijven wat we met uw opmerkingen hebben gedaan. Dit formulier zal naast het ontwerpdocument op deze website worden gepubliceerd.Zo laten we van ons horen

Tijdens de voorbereiding van dit project informeren wij bewoners en belanghebbenden 4 keer.

Bewonersbrief ophalen ideeën herinrichting Parallelweg.pdf

Brief 2: Toelichting Voorlopig ontwerp + reactie
Wij nodigen bewoners en belanghebbenden uit als het voorlopig ontwerp klaar is. Zij kunnen het ontwerp bekijken en een reactie daarop geven. Dit gebeurt via het reactieformulier op deze pagina.

Brief 3: Kenbaar maken definitief ontwerp
Wij verwerken, waar mogelijk, de binnengekomen reacties in het definitief ontwerp. Bewoners ontvangen een brief wanneer het definitief ontwerp klaar is. Wij hopen deze te kunnen presenteren op een bewonersavond. We zullen laten weten waarom mogelijk sommige voorstellen wel of niet zijn verwerkt in het definitief ontwerp.

Brief 4: Start uitvoering
In deze brief vertellen we wanneer de werkzaamheden gaan starten en welke gevolgen dit heeft. Denk bijvoorbeeld aan bereikbaarheid, parkeergelegenheid, stof-, en geluidsoverlast. We maken ook bekend hoe we u tijdens de werkzaamheden op de hoogte houden van de voortgang.

Zo kunt u ons bereiken

Bel met het gemeentelijk telefoonnummer 14 075 en vraag naar René Bien of stuur een mail naar R.Bien@zaanstad.nl

Wil je meer weten over hoe een project tot stand komt? Klik hier voor onze informatiepagina. 

Reactieformulier

Voor suggesties en aanvulling op het ontwerp kunt u het onderstaande reactieformulier invullen. Reageren is mogelijk tot 26 mei 2021.

* verplichte invulvelden
Uw persoonsgegevens hebben we nodig om wensen en opmerkingen te verwerken in het ontwerp. Wij gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinde en worden ook niet langer dan noodzakelijk bewaard. Het privacy protocol is te vinden op www.zaanstad.nl. 

De laatste vraag van dit formulier dient als controle vraag. Zo weet het systeem dat het formulier niet wordt ingevuld door een robot.


Hoog contrastToegankelijkheidsverklaring
Ga naar Zaanstad.nl